Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

A mai trecut o săptămână de dat pe brânci și putem să ne pregătim de weekend. Ca de obicei, ți-am pregătit o listă cu evenimente pe care merită să le iei în calcul drept destinații pentru distracție.

VINERI

Festivalul de Paella și Seafood

Zic să începem weekendul cu o plimbare prin parcul IOR la primul Festival de Paella și Seafood din România. Bucătari pricepuți vor găti peste 300 de portții în tăvi speciale de paella de 150 de centimetri după rețele originale din Valencia. Evident. Intrarea este de-a dreptul liberă.

Concert Alina Gheorgiu

În continuare m-am gândit să petrecem timpul în aer liber, așa că îți recomand un concert în aer liber. Primăria Capitalei prin ARCUB organizează în cadrul evenimentului aniversar Zilele Bucureștiului cel mai mare concert de muzică clasică, susținut de soprana Angela Gheorghiu. Evenimentul se desfășoară în Piața Constituției începând cu ora 20:30.

SÂMBĂTĂ

Festivalului AeroNautic Show

Sâmbătă are loc a 13-a ediție la nivel național și cea de a 8-a ediție la nivelul Municipiului București a Festivalului AeroNautic Show. Evenimentul este singurul care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice. Spectacolul durează trei ore și jumătate, iar în Parcul Crângași va avea loc AeroNautic Expo între orele 10:00-18:00. În zona destinată expoziției statice poți interacționa cu piloții, marinarii și personalul militar. Intrarea este liberă.

Burgeri la Vivo

Tot pentru ziua de sâmbătă m-am gândit să îți recomand un loc bun unde să mănâncă bugeri. Este vorba despre Vivo fushion street food. În urmă cu doi ani când s-a deschis era mare bătaie de cap să găsești o masă liberă. Rezervările se făceau la foc continuu, deoarece toată lumea știa că cei mai buni bugeri aici se găsesc. Burgerii au rămas la fel de buni și ți-i recomand. Restuarantul îl găsești pe Calea Floreasca la numărul 60.

DUMINICĂ

Final de weekend la teatru – Dumnezeu se îmbracă de la Second Hand

Diavolul se îmbracă de la Prada, iar Dumnezeu de la… Second Hand. Cel puțin așa se numește piesa de teatru pe care v-o recomand pentru duminică. Piesă românească în regia lui Ion Caramitru este o satiră învăluită în ritmurile valsului, este o surprinzătoare poveste a unei familii traversând deceniile, și a unui pian de marcă, pe turnanta istoriei. Biletul costă 50 de lei, iar pentru studenți și elevi 20 de lei.

Love Yard Sale

Tot pentru ultima zi de weekend am pus pe lista recomandărilor și prima ediție de toamnă Love Yard Sale. Târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă are loc în curtea de la Copper’s Pub, din strada HRISTO BOTEV 25. Și aici intrarea este liberă

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *