Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

A mai zburat o săptămână de lucru și sunt la datorie. Înainte să-ți împachetezi bagajele și să pleci în aventură, ai puțină răbdare să vezi ce ți-am pregătit pentru aceste două zile libere.

VINERI

Concert

Zic să începem weekendul plini de enegie și cu voie bună la un concert de muzică sud-americană. Vremea încă ne perminte, deci hai să evadăm într-o grădină magică, mai exact în grădina Joie de Vivre din Cotroceni. Muzica este asigurată de Ioana Ernea și de Carlos Enrique, iar prețul unui bilet este de 25 de lei.

Ceva dulce

Nu știu dacă prăjiturile lor sunt afrodisiace, dar mie mi s-au părut foarte bune. Frudisiac, locul pe care ți-l recomand este o cafenea cu design industiral ce oferă cafea single origin. Ce-i cu acest tip de cafea? “single origin coffee“, cum i se mai spune, este caracterizată prin puritatea aromei oferită de boabele folosite ce provin dintr-o singură plantație de cafea. Ca să îți faci o idee în legătură cu prețurile îți spun că un espresso costă opt lei, iar un long black zece lei. Oaza de lemn și voie bună o găsești pe Intrarea Bitolia, numărul 4, în zona Dorobanți.

SÂMBĂTĂ

Pizza graaaatis!

Cea mai bună mâncare este aia primită de pomană, sau furată din strachina altuia. Dacă ai poftă de o pizza pe gratis mergi la pizzeria DoDo. Sâmbătă este ziua preparatului preferat al Țestoaselor Ninja, iar Pizzeria Dodo pune la bătaie 500 de pizza pentru primii 500 de clienți. Pizzeria o găsești pe Șos. Virtuții nr. 1E.

One man show

STOP… Să mai și râdem. Așa sună invitația făcută de televiziunea publică ce-și deschide porțile grădinii în acest weekend. Rețeta e minimală și modernă. Un singur actor pe o scenă aproape goală. Prin glumele și prin muzica sa, Radu Gheorghe va transforma tot ce îl înconjoară, în subiect de comedie. Cei care au mai participat la spectacolele lui le cataloghează drept adevărate ședințe de terapie regeneratoare.. prin râs. Spectacolul începe puțin după ora 20:00, iar prețul unui bilet este de 39 de lei. Spor la râs!

DUMINICĂ

Teatru – “O piesă deșănțată”

Dumincă, așa cum ne este obiceiul, mergem la teatru. Mai exact la „O piesă deșănțată“. Nu fac pe criticul.. așa a vrut autorul să se numească. Este o comedie în care fiecare personaj are porția lui de dreptate și de motivație, ingrediente ce compun rețeta unei piese reușite. Râsul e întrerupt pe alocuri de o nedumerire de-a dreptul tragică, iar asta are rolul de a dezechilibra spectatorul, de a-l lua pe pe nepregătite şi a-i smulge noi hohote. O piesă care chiar e deşanţată, deşi toate personajele sunt pure ca omătul. La Godot Cafe puteți vedea această piesă, duminică de la ora 22:00, în schimbul a 40 de lei.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *