Știați că plajele litoralului românesc sunt, de anul acesta, cu aproxomativ o sută de metri mai lungi și însumează 33 de hectare noi de plajă? Se pot vedea cu ochiul liber. Prin urmare, mai mult loc pentru iubitorii de plajă.

Se știe că stațiunea Mamaia este polul distracției când vine vorba de litoralul românesc. Aici găsim cele mai scumpe și exclusiviste plaje și cluburi din țară, iar unii spun că și cele mai frumoase femei. Asta da, pot să confirm și eu. În materie de cazare, stațiunea oferă opțiuni pentru toate buzunarele: de la apartamente, complexuri exclusiviste, vile și penthouse. Dacă dispui de un buget redus fii atent la cei care flutură o cheie. Vei găsi o cazare ieftină și sperăm…bună.

Când vine vorba de distracție, opțiunile sunt chiar mai multe. Poți alege între cluburile de zi, de noapte și cele în care distracția ține de vineri până duminică. Mai poți merge pe diversificare: între restaurante cu preparate pretențioase sau hamsie la farfurie, baldachin sau fotoliu, champagne adusă cu roaba sau bere pe plajă, burgeri sau porumb fiert și lista poate continua.

Portul Tomis și Centrul Istoric  pot fi și ele pe lista ta de distracție în oraș, însă îmi dau seama că plaja rămâne atracția principală. La urma urmei, mergem la mare pentru plajă și distracția de noapte, nu? Dar cât ne costă aceste distracții? Cât costă să închiriezi un șezlong, cât costă o cafea bună, un vin sau ceva de mâncare?

Ca să îți poți ține sub control cheltuielile și să nu rămâi fără bani la mare, am luat noi la pas plajele din Mamaia și am făcut o listă cu prețurile celor mai consumate produse. O să ne mulțumești mai târziu.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *