Chiar și singur, ești băiat sau fată mare :) Nu există nici un motiv să nu iei o pauză atunci când chiar simți că nu mai ești în stare de nimic. Pauzele mele preferate sunt desigur la munte. Acolo m-am născut, lângă o floare de colț, și acolo mă simt bine. De aceea am plecat într-o mică excursie cu cât mai puțină planificare. Voiam doar să casc gura la niște munți frumoși și să respir aer curat la 3164 de metri altitudine.

Așa cum spune și colega noastră Alina, după un concediu îți vine să mai bagi o fisă pentru încă un concediu. Nu e nimic rău în asta. Transformă-ți concediul într-unul de două săptămâni și încarcă-te cu de două ori mai multă energie.

Planificarea noastră a fost simplă, șase nopți de cazare pe traseu și peste 1000 de kilometri prin munți. Și ca să nu ne chinuim prea mult și să nu ajungem obosiți la Bergamo am plecat cu avionul. Vreo 150 de euro biletele pentru două persoane, iar la retur, am venit de pe Bologna. Încă o sută de euro pentru amândoi.

Mașina a fost în total vreo 370 de euro, un Fiat 500 cu doar 6000 de kilometri la bord, cu tot cu benzină și taxa de lăsat mașina într-un alt aeroport. Ai de unde alege, și dacă ai peste 1.75 înălțime îți sugerez să nu alegi un Fiat 500. Te va chinui puțin spatele. Cazarea a fost în medie o sută de euro pe noapte pentru două persoane și a meritat. Camerele perfect curate, mari, liniștite. Poți găsi și la jumătate de preț, noi nu ne-am făcut prea mult timp pentru căutat. Mâncarea? Și ea vreo 15 euro de persoană pe meniu. Micul dejun a fost inclus peste tot. Două meniuri pe zi, 360 de euro în medie. La un calcul simplu, 1580 de euro pentru tot sejurul, o săptămână în două persoane nu este mult deloc.

Și da, a fost un sejur în care nu am mâncat orice și oricât, pentru că eram prea captivați să facem poze, doar cu telefonul, și să ne bucurăm de natura impresionantă. Dovada în clipul de mai jos.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

6 Comments

 1. 1
 2. 3

  Salut Radu, imi spui te rog un program de editare video pentru Windows ?! As prefera sa fie free pentru ca momentan nu am experienta. Multumesc

  • 4

   Încearcă DaVinci Resolve 15, versiunea free nu Studio. E puțin greoi, însă seamănă cel mai mult cu Premiere. Deși, dacă ești serios și vrei să lucrezi câțiva ani în domeniu Premiere Pro este 24 euro pe lună. Merită investiția ca să îl înveți, mai ales că există foarte multe tutoriale pe YouTube. Extrem de multe.

 3. 5
  • 6

   S9 este performant, camera este la fel, identică. S9+ are doar două camere și funcție de portret cu bokeh. Mergi pe S9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.