Festivalurile sunt în continuă creștere, în ultimii ani, în România, odată cu succesul celui mai frumos și bine organizat, Untold. Și asta este un lucru mai mult decât benefic dacă ne gândim la faptul că se creează o diversitate de genuri muzicale, standardele în ceea ce privește experiența de festival devin mult mai exigente iar imaginea pe care țara noastră o câștigă este mereu binevenită.

Suntem în perioada cu cele mai multe festivaluri și concerte în aer liber. Fie de muzică electronică, fie cele cu muzică ceva mai așezată, de nișă, dedicate jazzului sau rockului, festivalurile atrag zeci de mii de oameni, mulţi şi din străinătate. Și pentru că tot s-a încheiat a doua ediție a festivalului Neversea, pe care v-am arătat-o aici, ne-am gândit să vă facem poftă cu cele mai fresh cocktailuri de vară, pe care noi bineînțeles le-am degustat deja.

Sunt ușor de preparat, fresh și numai bune pentru zilele călduroase. Împreună cu Oana, de la Pernod Ricard România, am provocat barmanii celor mai cool baruri de la Neversea să ne pregătească cele mai cerute cocktailuri de către festivalieri. Lillet, Ballantines, Absolut și Havana Club au fost vedetele.

Iată în clipul de mai jos care ne-a plăcut cel mai mult.

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Daca nu ati incercat cocktailurile de la Bran (de vara, de iarna, de ce-or fi ele), inseamna ca nu ati incercat nimic :)) La Untold incepeti cu ei, va seteaza standardele, credeti-ma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.