Iubesc espresso. Dar asta știți deja. Beau câte 3, 4 chiar 5 pe zi. Nu mi-o ia inima la trap pentru că am grijă să fie făcut corect, adică scurt, din cafea arabica. Cofeina puțină și de calitate susține ritmul meu trepidant, mă ajută să mă concentrez și să bifez termene limită. Așa închid zilele de muncă de 18 ore.

Sâmbăta dimineața vreau însă altceva. Mă așez confortabil și îmi imaginez că sunt în vacanță undeva departe de proiecte urgente. Și cafeaua vine cu mine dar nu mai vreau să mă trezească rapid ci mai degrabă să mă lase să moțăi în timp ce îmi aduce energia care să mă încarce pentru o zi în care să mă bucur de… dulcea lene.

Cafeaua despre care povestim aici este exact ca o zi de weekend. Pleacă de la un espresso dar se relaxează îmbrăcat în crema de lapte ca să primească în final atingerea artistului barista care adaugă alunele de pădure și ceva suficient de dulce încât să simți că ai căpătat un desert aparte. Nu îmi amintesc să mai fi scris cu atâta miere așa că mai bine mă opresc și vă las să înțelegeți de ce îmi place atât de mult Gourmet, un altfel de latte.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Mulțumiri Caffe Tabiet pentru această rețetă.

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Mi-a placut f tare reteta pt ca si eu sunt un iubitor de cafea care tocmai m-am lasat de fumat dar de cafea nu cred ca o voi face….reteta cred ca este greu de realizat acasa…iti trebuie un espressor profi pt ca nu cred ca iti iese o cafea buna cu un espressor cu capsule sau unul care sa aiba un pret decent iar unul profi este cateva mii de euro

    Lorena mai are frisca pe nas?:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.