Superb, în varianta Estate atinge coarda sensibilă a românilor. Și ei împărțiți în două tabere. Cumva, cei care preferă Skoda se cred mai responsabili cu banii decât cei care aleargă doar după Volkswagen. Adică, pot avea aceeași mașină dar mai ieftină, iar în cazul Skodei Superb, mai multă mașină la mai puțini bani.

E smart-buy. Și știi că atunci când îți iei mașina asta, e ca o confirmare: ‘f*ck it, sunt un întemeietor. Și o să folosesc mașina asta ca să-mi duc copiii la tenis, lecții de pian, programare, înot, robotică, fotbal, karting, ski, snowboard și Eforie Sud.

Skoda Superb se conduce excelent. E foarte confortabilă în orice condiții și, surprinzător, ține mult și la viraje. Suficient ruliu cât să-ți aducă aminte că ești într-un break absolut uriaș, aproape 4,9 metri, cu peste 10 centrimetri mai lung decât vărul Passat.

Dotări, în afară de Active Info Display, le-ai cam pe toate plus loc pentru umbrele în uși, lanternă în portbagaj și loc pe bancheta din spate pentru adulți înalți.

Skoda Superb mai are și un alt rol, e mașina preferată de foarte multe firme de transport particulare. Știi tu, genul de mașini care duc Directori de la aeroport spre lucru. Și e important pentru asta să fie economică și foarte fiabilă. Dacă stă pe loc, nu face bani. Iar banii sunt buni. Banii aduc fericire.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

5 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
  • 4

   Posibil să nu. Verifică pe site-ul producătorului laptop-ului, la modelul tău exact, dacă are și NVME.

 4. 5

  Am un Superb break din iulie 2018, nimic de comentat, merge impecabil. Aseară am primit invitația să îmi configurez MODEL 3…😜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.