Și gata. Intru în hibernare până anul viitor în aprilie. Nu stau degeaba până atunci, căci am propriul man-cave cu simulator acasă, timp suficient să îmi bat recordurile din Dirt Rally și să urc Driver Ratingul din Gran Turismo Sport.

Revenind la cursele reale… Au fost 8 etape senzaționale care m-au trecut prin toate stările. De la frustrări. Așa cum a fost la Râșnov unde am simțit că Speedcar-ul este un pic peste talentul meu de pilot, până la extaz când la Reșița am terminat în primii 10 în clasamentul general și pentru o mașină care costă cât un Logan decent cu cutie automată.

Și am învățat că-n sportul ăsta nu e totul despre bani. Am fost o gașcă de trei băieți (eu, Horia Platona și Liviu Nossa) care ne-am ocupat de mașină, fără dubă de asistență sau scule speciale. În parcul de service am devenit cei mai buni prieteni. Horia a avut grijă ca la fiecare etapă mașina să fie setată perfect, unghiuri, suspensii, gardă la sol, bară de torsiune, totul. Și e unul dintre cei mai talentați din țară.

Și-am abordat altfel ultima etapă. Psihologic, am fost top. Fără frică și fără presiune pe rezultat. Și asta s-a văzut. Am pilotat Speedcar-ul la limită, și dacă nu mi-ar fi căzut oglinda în poală și mai târziu la pedale, aș fi putut să scot 2:27 lejer, la doar câteva secunde de monștrii cu sute de cai putere sau de mașini precum Ferrari.

E o satisfacție când mă gândesc la bugetul de anul acesta. Mulțumim mult sponsorilor: iHunt, Leasing Automobile, Ianis Cargo, Yacco, AutoLeader (ei au vopsit mașina în culoarea superbă). Mulțumim de ajutor și studenților de la BlueStreamline. Horia și Liviu, sunteți niște genii! Mă-nclin și-n fața voastră că ne-ați urmărit la fiecare etapă și sperăm că putem face spectacol și anul viitor!

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.