Mă uit la cursorul ăsta cum clipește constant și care așteaptă măcar o lovitură de tastă. I-am dat propoziția asta ca să nu aștepte-n zadar. Nici nu știu ce să scriu despre noul Seria 3 dincolo de clișee. Da, e bun. E mai mare și mai confortabil. Logic că are și mai multă tehnologie și e mai eficient indiferent de motorul de sub capotă.

Așadar care e mesajul acestei lui G30? Acum la graniță dintre autonome și electrice. Dispare plăcerea de a conduce? Eu cred că nu. Noul Seria 3 e mai bun ca oricând. Și culmea, dacă l-aș fi condus când m-am apucat eu de recenzii de autoturisme poate că nu mi-ar fi plăcut. Prea mare și confortabil pentru gustul meu. Acum când aștept primele de fire albe de păr, aș spune că e mașina perfectă. Am nevoie de spațiul în plus pentru ieșirile dese din weekend iar suspensia mai bine calibrată face drumul spre muncă mult mai plăcut. Însă, chiar și așa nu intră în teritoriul lui Clasa C sau Audi A4.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Plăcerea de a conduce rămâne și pentru asta ador BMW. Direcția este spectaculoasă și primul viraj luat cu noul Seria 3 mi-a adus aminte de modelele mai noi de la Porsche. Doar ei mai fac minuni cu o direcție complet electrică.

Cele mai noi tehnologii din industria auto pot fi puse și pe BMW G30, aka Seria 3: conducere autonomă, telefon în loc de cheie, aplicații, Apple CarPlay. Toate sunt integrate cu cap și ușor de folosit. Dar, uite că tot aștept o versiune cu baterii. Doar că, decât să ne amăgească cum o fac restul producătorilor cu modele care nu sunt disponibile decât peste un an, mai bine așa. Oricum, dacă Seria 3 ar fi fost electric ar fi fost la ani lumină de orice model Tesla.

Noul BMW Seria 3 a fost luat de la Bavaria Mobility. Iar acesta poate fi închiriat pentru un weekend cu 214 Euro, TVA inclus. Tot pe https://www.bavariamobility.ro găsești oferte și pentru modele mai mari, Cabrio sau SUV-uri ca BMW X5.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.