Mai ales că e roșie. Dar, mașina asta este atât de lungă pentru că trebuie să-i încapă numele pe ea. Știm deja de la testul anterior cu Clubman că mașina este cu mult mai mare decât un Mini hatch. Că nu e doar pentru oraș ci potrivită și pentru ieșiri scurte și concedii în afara orașului-domiciliu.

Acum testăm o nouă versiune – CooperS. Un break cu 192 CP și motor de doi litri, turbo. Te avertizez că nu e vreun hot-hatch. Mașina a crescut și în dimensiuni, și în greutate, așa că nu mai e chiar o rachetă de buzunar. Nu te întrista, știm amândoi că majoritatea breakurilor sunt ALH-uri de 90 CP, așa că noul Clubman o să sară în evidență din semafor în semafor.

Totuși, e fain să îți iei Cooper S Break. L-ar fi putut face și mai practic, dar, pentru că e un Mini, nu are haion, ci două uși care se deschid înspre laterale. Bancheta se rabatează ușor pentru mai bine de o mie de litri spațiu de depozitare. Ba încap și trei adulți pe bancheta din spate. Și eu am loc (1,85m)! Nu te uita însă la All4. La noi în țară nu e nevoie de așa ceva. Aș prefera să dau bani pe opționale…

Te las acum cu testul nostru. Lasă-ne mai jos impresia ta despre mașinuță.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

4 Comments

 1. 1

  Mda un Mini. Premium normal,funny normal,all4,spatiu chestii ,scaune pentru copii…….dar pretul , hmm vreau A4 Avant !

 2. 2

  Îmi place Mini dar nu la acești bani, din păcate este destul de exagerat la preț pentru ce oferă. Opțiunile sunt multiple în acest segment de preț si clasă…știu ca nici voi nu ați plăti acești bani dacă ar fi cazul :p

 3. 3
 4. 4

  Nu imi palce Mini Cooper, nu isi are rostul masina asta cu design-ul acesta old.
  Evoluam nu? Tot BMW Audi Mercedes si alte masini sunt cele care au ceva de spus, care arata modern asa cum trebuei sa arate o masina.
  Pe cand un review cu Škoda Kodiaq?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *