Hai că poate o zic cu jumătate de adevăr pentru BMW Seria 3, dar știu sigur că vor veni în număr mare din export spre noi cu numere de zoll. Cu toate că seria 3 se vinde bine și de nou. Altfel, G30 (sună a nume de soldat special) e mai mare, mai spațioș și mai tehnologizat ca oricând. Și deja sună a bucata din speech a lui Tim Cook pentru iPhone Țâșpe. Și-mi place și mai tare că nu l-au făcut să semene cu Seria 5 sau 7. Ci are ceva al lui, care nu-l va face să pară ca varianta mai accesibilă a lor. Mi-aș fi dorit însă să nu-l văd promovat în continuare cu aceleași motorizări diesel sau benzină. Hai că poți, BMW!

Mi-a rămas în minte și abominația celor de la Skoda. Cum, mă? Să pui bi-turbo, de 240CP pe o mașină care nu face altceva decât să care copii, despre Kodiaq vorbesc? Asta-i pentru tații care-și lovesc criza vârstei mijlocii la 30 de ani? Îmi place mult spotul de promovare cu Sabine Schmitz. Altfel, mașina asta are și record pe Nurburgring. Bine de știut.

Mi-a plăcut mult și DS3 Crossback. Brand-ul premium al celor de la Citroen lovește tare în zona cu vânzări excepționale. Acum, să sperăm că o să se vândă bine, căci e o mașină deosebită într-un mod ciudat.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.