În primul rând aglomerație, nervi și mâncare scumpă, ca să ți-o spun pe aia dreaptă. Ferească sfinții să ți se facă foame prin preajma salonului că-ți lași jumătate de salariu pentru o gogoșă.

Dar, să vezi mașini proaspăt concepute înaintea celor 7 miliarde de pământeni, de neprețuit. De-asta mă bucur când ajung la saloanele auto. Poți să vorbești cu inginerii care au lucrat la produs, cu cei care au desenat conceptele. E fantastic. Și avem ce să povestim și anul acesta.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Mai mult ca oricând vorbim despre mașini electrice. Sunt anunțate lansări spectaculoase și parcă mai toți producătorii se concentrează doar pe baterii. Mitsubishi ne va arăta un concept de SUV pe baterii, ba chiar și Aston Martin. Mercedes-Benz o să arate un EQV, adică un V-Class electric. Ceea ce pare foarte logic. E o mașină foarte populară pentru shuttle, transporturi pe distanțe scurte, adică din aeroport spre orașele învecinate. O electrică poate să facă față cu brio.

O să vedem și niște facelifturi pentru Mercedes-Benz GLC și GLC Coupe dar și pentru Passat. Volkswagen o să aducă și litera R pentru micuțul T-Roc. O să avem despre ce să povestim, când o să fim acolo, pe 5 și 6 martie. Spor!

You Might Also Like

One comment

  1. 1

    Sper sa aduceți mai multe informații și articole, ultimii doi ani au fost foarte sărăcăciosi… poate ne vedem pe acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.