Noul Audi A7. De unde să încep? Trenul de rulare era deja spot-on de la prima iterație. Nimic de reproșat nici pentru cum arăta și nici pentru motorizările de sub capotă. O mașină senzațională și dacă aș fi avut bani ar fi fost prima opțiune în fața masivului A8.

Așadar, noua generație de Audi A7 construiește pe ce a lăsat moștenire vechiul model dar aduce în plus tehnologie. Multă. Ecrane peste tot și sisteme de siguranță imposibil de imaginat acum câțiva ani. Dar, o dată ce te apropii de mașină îți dai seama că îi lipsește ceva din agresivitatea generației pe care o înlocuiește. Seamănă prea tare cu A5 și nu mai impune același respect când o vezi în oglinda retrovizoare.

Percepția se schimbă la interior. Noul A7 are cel mai spectaculos habitaclu din trio-ul nemțesc. Nu zic că e și cel mai ușor de folosit că eu sunt predicatorul imperfect. Trebuie să-ți iei ochii de la drum ca să scazi temperatura în habitaclu. Prefer oricând un buton, ca-n mașinile de altădată. Dar așa sunt eu, mai old-school. Îmi place însă că au implementat un sistem “haptic-feedback“, adică ecranul trimite un impuls prin vibrații, ca o confirmare că ai apăsat pe ceva. Plus că trebuie să apeși tare pe ecran ca să-ți ia comanda.

Te las însă să descoperi mai multe în testul nostru cu noul Audi A7.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.