E aici! SUV-ul care a definit segmentul premium varianta XXL a ajuns deja la a patra generație. E logic că e mai economic și mai avansat ca oricând. Dar, cât de avansat? Suficient cât să facă generația precedentă să pară din epoca de piatră.

Primește conducere semi-autonomă, noua interfață MBUX (disponibilă deja pe A-Class), suspensie capabilă de drumuri lungi dar și de off-road (dar încet, că-i iei vopseaua și e scumpă). Cel mai important însă e că GLE e mai mare, adică ai mai mult loc pentru familia ta pe care o vezi puțin (cum altfel să faci bani de mașina asta?). Ca să vorbesc în termeni de om ce se dă pasionat de matematică, doar ca să țină pasul cu desfășurătorul de rate pentru credit, 69 mm în plus doar la genunchi și vreo 30 mm la cap. Ai loc de-acum și pentru un al treilea rând de scaune în portbagaj. Opțiune pentru care trebuie să plătești, că nici la magazinele de mobilă nu se dau gratis.

Nu am încă prețuri, o să mai dureze până la începutul anului viitor să ajungă mașina la noi în țară și pot pune pariu că o să fie un hit. Datorită design-ului emană mai puțină opulență. E în noua linie de design a mărcii și-l prinde bine. Din lateral e la fel de ușor de recunoscut, așa că obișnuiește-te cu ideea că o să te lase cineva să treci atunci când ieși de pe vreo străduță laterală. Te las acum cu prezentarea noastră, a noului GLE varianta 2019.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Salut, îmi place mult Mercedes Benz, dar aș fi vrut să văd astăzi din partea voastră un tur cu toate noutățile și abia apoi detaliate poate cele mai importante. Numai bine

  2. 2

    Buna. Știu ca nu e chiar pe subiect însă vreau sa va întreb poate ma puteti ajuta, am achiziționat un C Class din 2016 fără Apple Car Play și Android Auto. As dori sa știu dacă se mai poate instala pe mașina. Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.