E primul eveniment internațional la care sunt invitat să conduc o mașină electrică. E un moment special pentru că iată, electricele devin din viitor, prezent. Kia E-Soul este prima mașină electrică de la Kia pe care o conduc. Am avut așteptări mari de la ea care în parte au fost atinse.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

S-o luăm cu începutul. În țara noastră va ajunge modelul Long Range, adică cu autonomie mare de minimum 400 de kilometrii, 400 Newton Metru cuplu și 204 CP. Accelerație până la 100 de kilometri pe oră în sub 8 secunde. Prețul pentru această versiune e estimat la sub 40.000 de euro, așadar cu tichetul RablaPlus ar trebui să ajungă la sub 30.000 de euro, ceea ce face mașina asta foarte competitivă cu oricare alt crossover cu dimensiuni similare. Și nu stă rău nici la dotări pentru că e are destul pachete de siguranță, sistem de sonorizare premium, Harman/Kardon și un sistem infotainment excepțional.

Acum, rămâne doar să ai norocul să prinzi o astfel de mașină, dacă ți-o dorești. Au probleme mari cu livrările din cauza producției de baterii. Și nu doar KIA.

 

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.