În episodul de astăzi am acordat puțin mai multă atenție publicului de vârsta mea. După cum și numele companiei o sugerează, Forever 21 este una dintre firmele ce are în atenție… tinerii. Hipsterii. Începuturile campaniei datează de prin anii 1984 când doi emigranți din Coreea de Sud, soț și soție, au ajuns în Statele Unite, pentru o viață mai bună și confortabilă. Și au reușit. Do Won Chang și-a abandonat jobul dintr-o benzinărie, și a investit toți banii strânși într-o afacere cu textile. Fashion 21 la vremea respectivă. 

Astăzi, Do Won Chang este în continuare în fruntea brandului celebru, ba chiar și-a învățat și cele două fiice tainele acestui business, de altfel îndrăgit de milioane de tineri.

Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de specialitate din Statele Unite, cu magazine ce oferă piese vestimentare pentru femei cât și pentru bărbați, indiferent de preferințe și vârstă. Forever 21 operează peste 750 de magazine, în 47 de țări, din Statele Unite, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Republica Coreea, America Latină, Mexic, Filipine și Marea Britanie.

Dar dacă ești curios să afli mai multe informații, te invit să urmărești clipul de mai jos. 

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.