Astăzi, Casio produce targetat tot pe tineri. Ceasurile lor sunt bune și accesibile. Iar portofoliul companiei include calculatoare, împreună cu telefoane mobile, camere digitale și instrumente muzicale electronice. Cine nu a purtat sau văzut pe la părinți ori bunici celebrele modele de ceasuri, atât de populare și astăzi?!

Primele ceasuri Casio au fost făcute din oțel inoxidabil, asta se întâmpla prin anii 70. Însă, mai tarziu, acesta a fost înlocuit cu plastic ca material pentru carcasele ceasurilor. Astfel au fost reduse costurile componentelor și, prin urmare, Casio a putut produce ceasuri la prețuri foarte bune ce puteau fi vândute pe o piață largă de consum. Celebrul F-91W este cel mai bine vândut ceas digital Casio și astăzi. Vine în continuare cu cronometru, numărătoare inversă, alertă la fix, alarmă, iluminare, calendar automat și… nu mai zic despre preț, accesibil pentru toată lumea. 

Casio rămâne o marcă unanim recunoscută pentru fiabilitate, design ori raportul excelent calitate-preț. Dar hai să îi urmărim povestea în clipul de mai jos.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

You Might Also Like

4 Comments

 1. 1

  Am fost cuprins de nostalgie vizionând acest video. Bine documentat dar credeam că am să vad si modelele cu senzor pentru măsurarea pulsului, flash-alert și temperatură.
  Multumesc.

 2. 3

  Felicitări Lorena și întregii echipe !! Faceți o treabă foarte bună și vă urmăresc cu plăcere de fiecare dată când am timp.

  Salutări ,
  George Trandafirescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.