Dup─â o lung─â ╚Öi binemeritat─â pauz─â revenim cu un nou sezon din ÔÇťPre╚Ťul CorectÔÇŁ. A╚Öa cum v-am obi╚Önuit ├«ncepem cu un nou intro, o grafic─â schimbat─â ╚Öi de acum ├«ntr-un nou decor. Am muncit mult, m-am g├óndit ╚Öi tot r─âzg├óndit, ╚Öi p├ón─â la urm─â asta este forma final─â. A╚Öa c─â, hai s─â-l vedem ├«mpreun─â ╚Öi v─â a╚Ötept apoi ├«n rubrica de comentarii cu sugestii ╚Öi p─âreri.

╚śi pentru c─â tot vorbim despre un nou sezon, m-am g├óndit c─â trebuie s─â ├«ncepem cu un subiect deosebit. Noi aici, la ÔÇťPre╚Ťul CorectÔÇŁ, am tot vorbit despre costurile unor produse ori servicii, am amintit costuri de c├ó╚Ťiva cen╚Ťi ori am mers mai departe ╚Öi am vorbit de costuri de sute de milioane de euro. A╚Öa c─â, ce episod ar fi mai bun pentru noul sezon dac─â nu o list─â a celor mai boga╚Ťi oameni din lume.┬á

╚śi pentru c─â sunt sigur c─â ╚Ötii deja cine ocup─â primele pozi╚Ťii, m-am g├óndit s─â abord─âm lucrurile un pic altfel.┬áAstfel, pe l├óng─â o list─â lung─â ╚Öi anost─â cu nume de oameni ╚Öi cifre, vom avea ╚Öi categorii dup─â cum urmeaz─â: Cel mai bogat om din lume, cel mai t├ón─âr, cel mai b─âtr─ân, cel mai bogat dintr-un anumit domeniu ╚Öi dou─â bonusuri. Curiozitatea m-a f─âcut s─â ├«ncerc s─â aflu care a fost cel mai bogat om din istorie, iar dac─â e╚Öti curios cine a fost ╚Öi ce avere a avut, te invit la primul episod .

Aboneaz─â-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.