Ați cerut, am promis, v-am adus! Pentru că îmi place să țin cont de părerile voastre, dar mai ales pentru că îmi place să mă țin de cuvânt, astăzi vorbim despre cât te costă să fii fanboy Huawei. Anul 2018 a fost unul extrem de bun pentru chinezii de la Huawei, mai ales din punct de vedere al vânzărilor. Au avut cea mai mare creștere a vânzărilor și au devenit astfel al doilea cel mai popular brand de telefoane, imediat după Samsung și, surpriză, în fața Apple. Sincer vorbind, merită o astfel de popularitate, mai ales că vorbim de telefoane din ce în ce mai inovative și mai interesante, multe dintre ele diferențiindu-se de concurență. Ba chiar au ajuns să fie trendsetteri, iar telefoanele lor atrag din ce în ce mai mult atenția. În plus, cât de fanboy Apple sunt eu, tot îmi fuge privirea la modul spectaculos în care face poze Mate 20 Pro, de exemplu. Dar chiar și așa rămân ferm pe poziții!

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Ei bine, povestea frumoasă cu cifrele care cresc într-un an cât la alții în zece este presărată și cu ceva intrigi. Mai exact, cei de la Huawei sunt acuzați de spionaj. Și nu așa oricum, ci la nivel internațional. Totul a început cu un raport comun FBI, CIA şi NSA care îi avertiza pe consumatorii americani cu privire la riscul folosirii produselor Huawei şi ZTE. Totul a culminat cu o frumusețe de anchetă în State, unde Huawei sunt investigați pentru furt de secrete comerciale. Un început de an nu prea bun.

În fine, să lăsăm de-o parte telenovelele. Chiar dacă la noi în țară sunt cunoscuți în special pentru telefoanele din seriile Mate și P, Huawei face și alte device-uri inteligente. Pe lângă echipamentele care le-au adus ditamai scandalul, Huawei produce și tablete, laptop-uri și wearables. Le inventariem pe toate, calculăm și facem un total.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.