Casele în containere maritime alături de conceptul de tiny house, de casele din CLT, lut sau alte materiale neconvenționale sunt din ce în ce mai populare. Primul motiv pentru care sunt atât de populare cred că-l deduci deja – costurile scăzute. Pe lângă asta, printre avantaje mai putem enumera costurile foarte mici de exploatare, rezistența totală la cutremure datorită structurii de rezistență a containerelor și posibilitatea de a fi amplasate pe orice teren și oriunde. Ah și era să uit. Dacă te superi, îți iei casa în spinare și pleci…

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

La noi în țară acest concept a devenit popular în ultimii ani, în timp ce în vestul Europeri și în Statele Unite ale Americi astfel de locuințe sunt foarte populare de mult timp și reprezintă pentru mulți o alternativă foarte bună.

Deși ai crede că o astfel de casă poate servi doar pe post de locuință provizorie, ei bine nu. Casele din containere pot fi adevărate locuințe, acel loc pe care să-l numești acasă. O astfel de construcție este perfectă pentru locuit, pe post de cabană turistică în camping, sediu de firmă, casă de vacanță, casă socială și așa mai departe.

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1
    • 2

      Salut! O simplă căutare pe Google te pot lămuri în această privință. Există câteva firme în România care produc și livrează case din containere. Una dintre firme este RoFrance Construct. Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.