Suntem în plină vară și mai ales în vacanță, așadar cele cinci chestii cool de astăzi sunt în ton cu atmosfera și…pariu că o să vă și placă. Începem cu ce arde, pardon cu ce se potrivește, adică protecția pentru talpă, Food Pads. Fie că vrei să stai pe stabilopozi la mare să te prăjești sau să ieși în siguranță din piscină, aceste tălpi din plastic ce se lipesc de talpa piciorului te ajută să nu aluneci. Astfel nu mai ieși tumefiat din piscină cu gândul că poți oricând să creezi o scenă de râsul-plânsul.

Vi s-a întâmplat vreodată să nu mai aveți răbdare până să desfaceți toooot ambalajul acela de plastic de la un pachet sau până și o conservă de pește rătăcită prin dulap?? Dacă da, vă anunț că am găsit spaima ambalajelor. Se numește Nimble și poți desface cu el orice ambalaj ermetic. Este mic, elegant, nu face mizerie și poți să îi găsești loc lejer în orice geantă. 

Eh, următorul subiect e de senzație! Mai exact este pentru romanticii incurabili ce nu pot sta o zi fără să se vadă sau să-și manifeste iubirea prin pupici. Există un aparat care-ți permite să-i trimiți iubitei senzația unui sărut adevărat de noapte bună, bună dimineața sau …spontan, atunci când ești plecat în deplasare. Kissenger, este inovația ce preia pupicii alesei tale, îi encodează digital și ți-i trimite sub forma unor pachete de date. Asta, în timp ce voi vorbiți la telefoanele mobile inteligente, conectate la acel Kissenger. La destinație, adică la tine, atingerea iubitei tale pe senzorii ascunși în silicon va fi reprodusă cinetic de aparatul tău. Un soi de avatar pentru boticul ei cel umed și fierbinte. Doar că e rece și cam sintetic. Dar decât deloc!!!

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Difuzorul de un OZN

Protecție pentru talpă 

Fitness la purtător

Spaima ambalajelor

Pupic în plic

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *