Să vorbim despre o colaborare foarte interesantă. Actorul Dwayne “The Rock” Johnson și brandul de îmbrăcăminte sport Under Armour. Musculosul carismatic are şi o poveste de viață impresionantă. De la depresie, la cel mai bine plătit actor din 2018, The Rock dovedește, cu fiecare proiect pe care îl abordează, că totul ține de ambiție și determinare. Mulți îl știu din “Mumia”, unde a jucat rolul Regelui Scorpion, dar și din wrestling. Mai multe despre traiectoria lui îţi spune colegul meu Seba, în materialul de aici.

Pe mine altceva mă interesează de data asta. Colecția de încălțăminte și îmbrăcăminte sport rezultată de pe urma colaborării. Rock a venit cu faima, ei cu produsele, know-how și tehnologie. Aşa, am primit “Build The Belief” – denumirea sub care se regăseşte proiectul.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Stai cu ochii pe Under Armour! Este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente sportive la nivel global. Şi va continua să crească. Tehnologiile lor au fost copiate şi adaptate cerinţei unei noi pieţe de alte nume mari – Nike sunt primii care îmi vin în minte. Under Armour a făcut revoluţie rezolvând o ecuaţie ştiută de toată lumea, dar neabordată: ce port când fac exerciţii fizice, astfel încât să fiu avantajat din toate punctele de vedere? Să transpir corect, să mă aerisesc corespunzător, pielea să nu fie agresată, circulaţia sanguină să îşi păstreze fluxul şi aşa mai departe.

În România, Under Armour nu este o marcă atât de populară. E… relativ un jucător nou pe piaţa locală, însă în State sunt, cum ar zice Donald Trump…huuuuuuuuge! Mai ales după ce au reuşit să încheie parteneriate la nivel înalt. Vezi fostul MVP din NBA, Steph Curry. Culmea, ignorat de aceeaşi Nike, pe care îi pomeneam mai devreme.

Revenind la colecţia realizată cu The Rock, în ea se regăsesc pantaloni, tricouri și alte accesorii dedicate sportivilor. Elementul central este logo-ul The Rock, care aduce destul de bine cu emblema celor de la Chicago Bulls. Sau poate este doar impresia mea. Vestea bună e că o parte din colecție este disponibilă și în magazinul din România, din Băneasa Shopping City.

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Buna Razvan! Nu are legatura cu articolul asta, dar vreau parerea ta, se vede ca ai grija de tine si imi place acest lucru, spune mi niste produse bune pentru par te rog, masca, ulei, as cam avea nevoie si ma gandeam ca m-ai putea ajuta. Mersi mult, faci o treaba extraordinara, succes in continuare!

    • 2

      Salut, Rareș! În primul rând țin să-ți mulțumesc pentru aprecieri. Ține în primul rând de tipul de scalp și de păr. Eu de exemplu am un par foarte fin și subțire, deci am nevoie de un anumit tip de produse. Ideal ar fi să începi prin a folosi produse dedicate părului tău. Eu în momentul de față folosesc gama Aura Botanica de la Kérastase. Însă, dacă vrei ceva mai de buget încearcă șamponul și uleiul bio de la Sabio Cosmetics. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.