În episodul de astăzi schimb un pic registrul. Nu mai vorbim despre costuri de producție sau banii necesari pentru a trăi decent într-o țară sau alta. De data asta analizăm trei ținute de designer la prețuri mari… chiar foarte mari. Am ales să compun o ținută casual de zi cu zi, una de stradă și una pentru un eveniment mai special.

Să nu existe dubii, îți spun de la început că nu ne încurcăm cu branduri de la mall. Ar fi mult prea simplu și banal. Așa că, țintim direct în liga aia mare a magazinenlor de lux ale căror prețuri sunt exprimate în euro și cuprind minimum trei cifre. Brandurile astea mari nu s-au obosit să-și deschidă reprezentanțe pe la noi, dar au motivele lor. În primul rând că nu reprezentăm o forță de cumpărare, iar în al doilea rând din cauza faptului că românii care-și permit să cheltuie sume enorme pe haine preferă să facă shopping în alte capitale europene și nu numai. În plus, magazinele care au îndrăznit să deschidă reprezentațe pe la noi aduc de obicei colecțiile mai vechi, în cantități limitate. 

Dacă ești conectat la tot ce mișcă în modă cred că observat cum au luat un avânt considerabil brandurile nou înființate, colaborările și hainele de streetwear în general. Sunt deja arhicunoscute cele precum Off-White, Supreme, Bape sau Stussy. Și mai de notorietate sunt colaborările dintre branduri de lux, multe cu o istorie de sute de ani, care au colaborat cu branduri de steetwaer și au dat naștere unor piese unicat la prețuri amețitoare.

Ce ai ieșit din combinația asta poți vedea în clipul de mai jos:

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.