După ce am construit un man cave cu cele mai scumpe gadget-uri, am urcat pe Everest cu gândul și am visat la a fi Batman, astăzi revenim cu picioarele pe pământ și analizăm ceva cât se poate de firesc, pentru unii, și nepotrivit pentru alții. Vorbim mai exact despre ce costuri implică… o nuntă.

De la micile detalii și până la cheltuielile alea mare care-ți dau daună la buget. Nu, nu am în plan acum și nici nu vorbesc din experiență. Însă, ar fi păcat să nu dezbatem și acest subiect. Am discutat cu prietenii care au făcut marele pas de curând, am cerut părerea celor care sunt în febra organizării și am tras câteva concluzii. În primul rând, nunta este o megaloterie.  Ori îți drămuiești foarte bine cheltuielile și îți rămân bani de-o vacanță, ori o faci de amorul artei și rămâi cu datorii. Aici tu decizi. Despre cât de greu este să organizezi un astfel de eveniment, câți nervi și câtă oboseală acumulezi… nu o să vorbesc. Acestea nu pot fi cuantificate. Însă, putem face o analiză asupra costurilor. 

Unde mai pui că, nunțile moderne nu se limitează doar la închirierea unui restaurant, meniul, formația, fotograful, cameramanul și câteva aranjamente. Mai nou trebuie să ai și un candy bar, un cocktail bar, un panou pentru invitații, pe cineva care să facă înghețată și vată de zahăr pe loc și așa mai departe. În plus, cine a mai văzut nuntă făcută în 2018 la care să nu ai și program artistic cu dans grecesc, popular sau cabaret, nu știe ce e aia nuntă.

Și atenție! Când începi să pui deoparte pentru ziua cea mare alocă și o rezervă pentru… neprevăzute. Vor fi, cu siguranță!

Dar mai bine hai și vizionează materialul de mai jos pentru mai multe detalii:

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.