Da, sunt dependentă de chestiile cool pe care le vânez pe internet seară de seară. Și, pentru că nu sunt un om egoist, le împart cu o țară întreagă, în fiecare săptămână.

SuperShe Island este o insulă numai pentru femei. Are aproape 34.000 de metri pătrați și se află în Marea Baltică, pe teritoriu finlandez. Staţiunea cu estrogen 100% are totuşi locuri numai pentru zece persoane, deși este suficient de mare.  Nu e simplu deloc nici pentru femei să ajungă acolo. Accesul pe insulă se face doar pe bază de card de membru, iar cardul se obţine doar după  o selecţie riguroasă, realizată de proprietara Kristina Roth. 

Peeps Carbon-Based Eyeglass Clenear este, susțin producătorii, folosit chiar și de astronauții NASA de pe Stația Spațială Internațională pentru a-și curăța ochelarii. Indiferent că e vorba de amprente, grăsime sau cine ştie ce altă mizerie ţi-a sărit pe lentile, Peeps lasă în urmă doar curăţenie ca de cristal. Și desigur, e un produs care poate fi folosit de oricine, indiferent de sex.

Dar hai să vedem următoarele chestii cool în clipul de mai jos.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.