În episodul de astăzi dăm o fugă imaginară până în Thailanda, una dintre cele mai populare destinații de vacanță în rândul românilor. Mulți aleg nu doar să-și petreacă luna de miere, ci să şi sărbătorească evenimente importante acolo. Alţii merg cu ruscacul pe spate, din pură curiozitate şi bat ţara în lung şi în lat. Am auzit că e foarte ieftin, după care că nu mai e la fel de ieftin precum în anii trecuţi.

Thailanda sau The land of smiles așa cum mai este cunoscută această țară este cu siguranță o destinație aparte. Fie că vorbim despre plajele cu nisip alb, fructele exotice, templele budiste, elefanții sau plantațiile de orez, cu siguranță sunt o grămadă de lucruri de făcut și de vizitat. Totuși, care ar fi costurile unei vacanțe?

În primul rând, cu siguranță, nu vorbim despre un city-break sau despre câteva zile petrecute pe fugă. Doar drumul îți mănâncă cel puțin două zile din vacanță, așa că ar fi ideal să mergi cel puțin zece zile. Din bugetul alocat pentru vacanță o treime o reprezintă doar biletele de avion. Mai ai nevoie de viză, niște bani pentru mâncare și cazare, plus niște bani pentru suveniruri și distracție, dar neapărat o rezervă de bani. Nu face în nici un caz imprudența să pleci de acasă cu banii pe fix.

Dar gata cu vorbăria. Hai mai bine să-ți explic în detaliu.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.